מוט חמישי שקוע amerikkalainen jalkapallo neljännes טירה עשבי תיבול משלו

Laji-info - Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitto ry

Arnhemissa miesten maajoukkue... - Amerikkalainen jalkapallo | Facebook

Ensimmäinen neljännes Super Bowlia on takana | Yle Urheilu

Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä  EM-finaalista – Päivän Lehti
Suomi kukisti Iso-Britannian jenkkifutiksessa – maajoukkue voiton päässä EM-finaalista – Päivän Lehti

Kun väylä aukeaa niin Jussila juoksee! Tulos on jo 49-0 eikä edes toinen  neljännes ole ohi! | Kun väylä aukeaa niin Jussila juoksee! Tulos on jo  49-0 eikä edes toinen neljännes ole
Kun väylä aukeaa niin Jussila juoksee! Tulos on jo 49-0 eikä edes toinen neljännes ole ohi! | Kun väylä aukeaa niin Jussila juoksee! Tulos on jo 49-0 eikä edes toinen neljännes ole

Los Angeles Rams nousi Super Bowlin voittoon viimeisillä minuuteilla –  sensaatiojoukkueelle pettymys | Yle Urheilu
Los Angeles Rams nousi Super Bowlin voittoon viimeisillä minuuteilla – sensaatiojoukkueelle pettymys | Yle Urheilu

Amerikkalainen jalkapallo - touchdown.fi

Patriotsin hurja nousu - Super Bowl ensimmäistä kertaa jatkoajalle

Amerikkalaisen jalkapallon säännöt - touchdown.fi

Trojans Women finaaliin näytöstyyliin | Turku Trojans

unc
unc

Kauden paras peli parhaaseen mahdolliseen paikkaan – Trojans jatkaa  taisteluaan sarjapaikasta - Vaahteraliiga
Kauden paras peli parhaaseen mahdolliseen paikkaan – Trojans jatkaa taisteluaan sarjapaikasta - Vaahteraliiga

Eaglesin tarumaiselle NFL-kaudelle tyly päätös | Yle Urheilu

Buccaneers mykisti hehkutetun Chiefs-hyökkäyksen – Tom Brady on nyt  voittanut Super Bowlin useammin kuin yksikään joukkue - Urheilu | HS.fi
Buccaneers mykisti hehkutetun Chiefs-hyökkäyksen – Tom Brady on nyt voittanut Super Bowlin useammin kuin yksikään joukkue - Urheilu | HS.fi

Butchers riuhtaisi päätösneljänneksellä selvään voittoon – Royalsille  toinen tappio - Vaahteraliiga
Butchers riuhtaisi päätösneljänneksellä selvään voittoon – Royalsille toinen tappio - Vaahteraliiga

Murtuuko kotistadionin kirous? Super Bowlista luvassa hyökkäysjuhla, jossa  molemmilla joukkueilla on mahdollisuus harvinaiseen temppuun
Murtuuko kotistadionin kirous? Super Bowlista luvassa hyökkäysjuhla, jossa molemmilla joukkueilla on mahdollisuus harvinaiseen temppuun

Otteluraportti: Spartans - Jaguars | Pirkkala Spartans

Suomen naiset jälleen Ruotsia parempia amerikkalaisen jalkapallon  maaottelussa - ePressi
Suomen naiset jälleen Ruotsia parempia amerikkalaisen jalkapallon maaottelussa - ePressi