Suomen alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue | Yle Urheilu

Tšekin alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue – Wikipedia

Jämsänkosken Ilves Jääkiekko | Jämsä

Jääkiekon U18 MM-kisat 2022 USA:ssa ja Saksassa - Jääkiekon MM 2023

Suomi ja Ruotsi ulkona MM-jääkiekon mitalipeleistä ensimmäistä kertaa 19  vuoteen - Urheilu | HS.fi
Suomi ja Ruotsi ulkona MM-jääkiekon mitalipeleistä ensimmäistä kertaa 19 vuoteen - Urheilu | HS.fi

Joakim Kemellin jäähy Pikkuleijonien turmana, Ruotsi ratkaisi 32 sekuntia  ennen loppua – päävalmentaja Marttila: "Loistavaa jääkiekkoa, molemmat  joukkueet"
Joakim Kemellin jäähy Pikkuleijonien turmana, Ruotsi ratkaisi 32 sekuntia ennen loppua – päävalmentaja Marttila: "Loistavaa jääkiekkoa, molemmat joukkueet"

Suomi U18 - MAAJOUKKUE - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkue – Wikipedia

Pikkuleijonat voitti Kanadan MM-kisojen trillerissä – Joakim Kemelliltä  superottelu
Pikkuleijonat voitti Kanadan MM-kisojen trillerissä – Joakim Kemelliltä superottelu

Helsingin Kuurojen Urheiluseura HERO ry – Sivu 10

Ilveksen pelaajaesittelyt kaudelle 2021–2022 - Liiga - Aamulehti

Jääkiekon alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailut – Wikipedia

Pikkuleijonat kohtaa Ruotsin MM-välierässä - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Suomi sijoittui olympialaisten mitalitaulukossa 16:nneksi – tulosta voi  kuitenkin tarkastella suomalaisittain aivan toisessa valossa
Suomi sijoittui olympialaisten mitalitaulukossa 16:nneksi – tulosta voi kuitenkin tarkastella suomalaisittain aivan toisessa valossa

Uusi sääntö kuohuttaa jääkiekossa – juniorijoukkueen voitto hylättiin, syy  liian hyvät pelaajat: ”Kilpailullinen etu” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat
Uusi sääntö kuohuttaa jääkiekossa – juniorijoukkueen voitto hylättiin, syy liian hyvät pelaajat: ”Kilpailullinen etu” - Jääkiekko - Ilta-Sanomat

Suomen alle 18-vuotiaat naiset välieriin jääkiekon MM-kisoissa - Urheilu |  HS.fi
Suomen alle 18-vuotiaat naiset välieriin jääkiekon MM-kisoissa - Urheilu | HS.fi